GORKA ISTINA: Ukrajinki je redovno slao novac, a kada je došao da je pokupi sa aerodroma, policija mu ”otvorila” oči!

Upoznao je preko interneta i mislio da je to ljubav njegovog života!

Kada je Britanac Colin Orr (40) preko jedne internetske stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgz Marchenko, mislio je da je to ljubav njegovog života.

 

Oni su izmijenili  više od 800 poruka, brojne telefonske pozive i slike. Colin je tokom veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac  za uzdržavanje kćeri. Nakon nekoliko mjeseci, Olga mu je priznala kako bi voljela živjeti s njim. Colin je poslao joj, ali kada je došlo vrijeme da se vide, razočarao se.

Colin Orr Olga je trebala sletjeti u Edinburghu, a Colinu je opisala šta  imaju na sebi. Ali, kada je došao da ih pokupi, njih dvije nisu izašle.

Colin je mislio kako se nešto dogodilo pa je prijavio policiji. Ali, policija mu je rekla kako osoba pod tim imenom stanuje izvan Velike Britanije. Colin je shvatio da ga je Ukrajinka prevarila i to za 1.600 funti.

“Naravno da sam pomislio u početku da je možda prevarantica. Ali, nakon poruka, poziva, mislio sam da sam našao nekoga za sebe”, rekao je 40-godišnjak koji više neće tražiti djevojke preko interneta.

“Volio bih je pitati zašto baš ja. Od milion drugih , zašto je izabrala muškarca srednje klase. Krvavo sam radio, a sve zato što sam htio pomoći”, kaže Colin koji želi upozoriti druge ljude da ne vjeruju svima koje upoznaju na internetu.

(Izvor: novi.ba)

 

Share this article