HIT U AGENCIJAMA: Obilazak beogradske IKEE s prevozom i noćenjem na parkingu!

Nakon što je u Beogradu svečano otvorena švedska robna kuća IKEA u banjalučke turističke agencije pohrlili su mnogi sugrađani da se raspitaju da li će biti organizovane šoping ture i vikend posjete.

-Zbog velike potražnje uveli smo novitete za sve naše sugrađane. Naime, u ponudi imamo dvije opcije. Prva opcija su jednodnevne šoping ture sa petominutnim obilaskom Tranšped petlje. Kreće se rano ujutru, a povratak je kasno uveče. U IKEI se boravi četiri sata, što je sasvim dovoljno da se protrči kroz robnu kuću. Druga opcija je dvodnevna posjeta sa razgledanjem Bubanj potoka, te noćenjem pred robnom kućom i doručkom na parkingu pored autobusa. U tom slučaju, putnici će biti u mogućnosti da dva puta po četiri sata protrče kroz IKEU, naveli su iz jedne turističke agencije.

 

Ovom prilikom su objasnili i kako su mislili na sve detalje vezane za ova putovanja.

-Prvo smo planirali da na bus prikačimo i neku prikolicu kako bi mogli prevesti sve što putnici kupe, ali smo onda malo istražili i shvatili da građani u suštini ne idu u kupovinu nego da razgledaju, uslikaju se, čekiraju na društvenim mrežama i popiju kafu, pa smo od prikolice odustali.

Cijena će, kao i inače biti pristupačna, tako da će svi oni koji požele da se uslikaju pred Ikeom za to zadovoljstvo izdvojiti između 100 i 200 maraka, zavisno od aranžmana koji odaberu.

Kako saznajemo, prijavljuje se veliki broj građana, tako da je moguće da će biti uvedene i redovne svakodnevne linije Banjaluka – IKEA. Uskoro opširnije!

Tekst je satiričnog karaktera!

(Izvor: buka.com)

Share this article