LEPA BOŽIĆNA PRIČA Platio struju za 36 porodica koje nisu imale para (FOTO)

Vlasnik privatne kompanije koja se bavi ugradnjom bazena, Majkl Esmond sa Floride, dobio je ideju kako da pomogne svojim komšijama koje su dobile opomenu zbog neplaćanja računa za struju, piše "CNN".

Majkl je prvo zaposlene u gradskoj upravi pitao kako može da pomogne stanovnicima koji nemaju dovoljno novca da plate račune.

 

"Doživeo sam to u osamdesetim kada sam imao problema s plaćanjem računa. Isključili su mi gas i nismo imali grejanje cele zime", rekao je Esmond, objašnjavajući kako ga je lično iskustvo motivisalo na ovaj plemeniti čin.

Nadzornica za naplatu komunalnih usluga Džoan Oliver ispričala je za medije da se rasplakala kada joj je "dobročinitelj" prišao i rekao da želi drugima da plati račune.

Esmond je pomogao 36 porodica u gradu od 600 stanovnika, plativši ukupno 4.600 dolara. Grad je potom svim porodicama kojima je platio račune poslao posebnu božićnu čestitku.

"Čast nam j da vas obavestimo da je vaš račun za komunalne usluge platila kompanija 'Gulf Breeze pools & Spas'. Sada možete lepše provesti praznike", glasi čestitka.

Dobročinitelj sa Floride je rekao da nikad ne bi očekivao da će toliko ljudi ceniti ovako jednostavan gest.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article