Lidija (21) je zavirila dečku biznismenu u telefon; Obesila se zbog onoga što je videla (FOTO)

Lidija Roberts (21) obesila se nakon što je u telefonu svog dečka Adama Velsa pronašla pornografske slike dece dok je on bio na poslu.

Lidija se osećala povređeno, nakon što je otkrila nedozvoljen sadržaj u telefonu koji pripada njenom dečku. 

Par se zbog toga posvađao, a iako se Vels tog 9. juna 2017. vratio u njihov zajednički stan na ručak, svađa se nastavila i on je otišao u noćni izlazak sa prijateljima i kolegama.

Kada se sledećeg jutra vratio u njihov dom u Radklifu, u Mančesteru, Vels je zatekao Lidiju mrtvu.

 

Adam koji je biznismen, direktor kompanije, nakon toga je pozvan pred sud i upisan je u registar seksualnih prestupnika na pet godina zbog spornih fotografija.

Istraga je otkrila da je Lidija i ranije pokušavala samoubistvo i bili su joj propisani lekovi za depresiju.

Lidijina majka je rekla da je ona živela sa Adamom Velsom i da su bili u vezi dve godine od 2015. do 2017.

- Devetog juna Lidija je pronašla drugi Adamov telefon i otkrila da sadrži neprikladne fotografije mladih devojaka. Lidija se osećala povređeno i bila je zgrožena onim što je pronašla, još više od pomisli da je Adam bio sa njenim nećakinjom i nećakom. 

 *Lidija, Foto: Facebook

Osećam da ju je on naterao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Kao porodica smo devastirani gubitkom naše lepe ćerke i zbog toga mu nikada nećemo oprostiti. Prema našem mišljenju, ostaje još neodgovorenih pitanja i nadamo se da ćemo jednog dana saznati istinu - izjavila je majka.

(Izvor: srbijadanas.com)

Share this article