MAJKA IZ PAKLA: Ugušila je troje dece dok im je pevala! Dečak (3) je gledao kako mu ubija sestru i molio je da prestane (VIDEO)

Policija je juče uhapsila Rejčel Henri (22) zbog sumnje da je u svom domu u Feniksu u Arizoni, ubila svoje troje male dece, jedno po jedno, a zatim njihova tela posložila na trosed kako bi izgledalo kao da spavaju.

 

Rejčel je priznala krivicu i sada se nalazi u zatvoru okruga Marikopa. 30-godišnji otac dece i 49-godišnja rođaka takođe su privedeni na ispitivanje, piše Reuters.

Stavila im je ruku preko usta i nosa

Policija je prvobitno saopštila kako uzrok smrti dece tek treba utvrditi i da na njihovim telima nije bilo očiglednih znakova traume. No, Rejčel je kasnije priznala policija da je ugušila svoju decu - dve devojčice, stare 7 meseci i godinu dana te trogodišnjeg dečaka, počevši od starije ćerke.

Rekla je kako im je stavila ruke preko nosa i usta sve dok nisu prestali da dišu. Kazala je da je trogodišnji sin gledao kako davi njegovu sestru i vikao da prestane, udarajući je "bez uspeha".

 

Zatim je zadavila 3-godišnjaka na podu spavaće sobe dok mu je pevala pesmu. 7-mesečnu ćerku je prvo nahranila, a zatim ugušila, isto joj pritom pevajući.

Posložila ih je na trosed

Nakon toga Rejčel je decu stavila "na trosed u dnevnoj sobi kao da spavaju", a da ni jednom od dvoje drugih odraslih ukućana nije rekla šta se dogodilo. Kada su otac i rođaka saznali šta se dogodilo, odmah su pozvali policiju.

 

Za sada nije poznat tačan motiv za ova stravična ubistva, ali jedan od ukućana je rekao da je Rejčel "bila zavisna od metamfetamina i da se poslednjih nekoliko dana čudno ponašala".

(Izvor: kurir.rs / index.hr)

Share this article