Majka je došla sa detetom na plažu, uvela ga u plićak i IZAZVALA SKANDAL: Zbog njenog poteza morali su da ZATVORE PLAŽU

Majka sa detetom izazvala je takav skandal da je plaža zatvorena za javnost.

PROČITAJTE JOŠ Napravio je rupu u lubenici i u nju stavio ISTOPLJENI ALUMINIJUM! Ovako nešto niko nikada nije VIDEO! (VIDEO)

Ostrvo Borakaj jedna je od najtraženijih letnjih destinacija, makar što se tiče Filipina. Iz godine u godinu broj turista raste, međutim, nakon ovog incidenta, jedna od najpopularnijih plaža zatvorena je za javnost.

 

Dogodilo se to da je majka iz Kine sa detetom u pelenama ušla u plićak, detetu skinula pelenu, oprala mu intimne delove, a onda prljavu pelenu zakopala u pesak!

Nakon svega, pelenu je zakopala

 *NAKON SVEGA, PELENU JE ZAKOPALA / FOTO: YOUTUBE

Kako se na snimcima vidi, posetioci sa plaže zapanjeno su gledali u majku koja se nije obazirala na njih, niti u svojim postupcima videla išta pogrešno.

 

Međutim, kako javljaju lokalni mediji, plaža je kasnije zatvorena za javnost zbog čišćenja. Pelenu su našli, uklonili, testirali vodu, utvrdili da je bezbedna i ponovo pustili ljude na kupanje.

Ono što je žena uradila protivno je lokalnom zakonu, a Bernadet Romulo Pujat iz Odeljenja za životnu sredinu i prirodne resurse Filipina najavila je da, iako je snimak mutan, pa policija još uvek nije identifikovala majku, radi se na tome i kažu da će biti propisno kažnjena.

Share this article