“Neću da idem u samoposlugu da bih gledala film...” Evo šta ZAHTEVA od vlasti gospođa koja je postala HIT NA INTERNETU (VIDEO)

Jedna starija gospođa postala je apsolutni hit na društvenim mrežama pošto je na Fejsbuku okačila klip u kojem bez imalo uvijanja traži od vlasti, sa svih mogućih nivoa, jednu jedinu stvar - normalne bioskope u Beogradu kao što su nekad bili!

 

"Moliću fino, ja zahtevam od gradskih, republičkih vlasti da otvore bioskop u Beogradu. Onoliki bioskopi bili pre, pa smo birali gde ćemo da idemo. Šta se daje ovde, šta se daje onde, a sad moraš da ideš u tržni centar da bi uopšte gledao bilo koji film", protestovala je na svom Fejsbuk profilu korisnica ove društvene mreže.

Ova Beograđanka dalje nastavlja, nimalo blago, negodujući zbog nemogućnosti odlaska u bioskop, a da to nije u tržnom centru.

"Neću da idem u samoposlugu da gledam film. Hoću da idem u bioskop", jasna je ona.

Snimak je postao apsolutni hit, a po komentarima se vidi da su ljudi u potpunosti saglasni sa njenim zahtevom.

"Ma bravo kraljice" - kratko je podržala ovaj zahtev jedna korisnica Fejsbuka.

"Koliko ste šarmantni i simpatični, zaista ne bi imalo smisla da vaš zahtev ne ispune nadležni! I ne samo zbog vas, ali niko to lepše ne bi zahtevao" - komentar je druge sugrađanke.

 

Ako ste se pitali o kome je reč, i niste ranije upoznali harizmatičnu gospođu koja je prava internet senzacija, otkrićemo vam njen identitet. U pitanju je Jasmina Stijović koja je na društvenim mrežama poznata kao neko ko uvek kaže šta misli, bez dlake na jeziku. Upoređivali su je i sa poznatom Dinjom (Sandrom Silađev), ali joj nisu predviđali dugu karijeru.

Jasmina je, kako njen Instagram kaže, žena pesnikinja. Ima više hiljada pratilaca, a društvene mreže koristi kako bi iznosila svoje stavove, ali i da bi se zabavila i družila, "kad je već mreža tako društvena".

Beskompromisna kakva se pokazala da jeste, makar kada su bioskopi u pitanju, ne sumnjamo da ćemo i ubuduće imati prilike da čujemo šta Jasmina ima da kaže. Ali i da zahteva.

(Izvor: blic.rs)

Share this article