NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Lift presekao majku na pola na nosilima odmah posle porođaja!

Mlada Španjolka stradala je dok je na nosilima išla prema porodilištu bolnice u Sevilji kada je lift iznenada krenuo na gore dok nije bila potpuno unutra, prenosi Mirror.

Rosio Kortez Nunjez (26) se probudila posle carskog reza i redar ju je u krevetu gurao ka trećem spratu. Vrata su se iz nepoznatog razloga otvarala i zatvarala u mestu. Iznenada, lift je krenuo dok je redar zbog kvara prebacivao pacijentkinju. Začuo se jak tresak, a noge pacijentkinje su ostale da vise u oknu, nakon što je u tragediji bukvalno presečena na dva dela.

 

Vatrogascima je trebalo skoro dva sata da uklone telo, ali mladoj majci nije bilo spasa. Zvanično, uzrok tragedije je mehanički kvar na vratima, dok je lokalna ministarka zdravlja incident okarakterisala kao “brz i neobičan”

Njena porodica je za to vreme čekala da vidi majku troje dece kada su na pultu čuli jezivu vest.

- Ubili su moju ćerku, radost mog života, i ostavili tri male devojčice bez majke - skrhan je Rosijin otac koji je stigao malo kasnije pa ga je policija dočekala odmah na ulazu.

Beba je srećom ranije bila prebačena u drugu ustanovu zbog srčanih problema tako da nije bila sa majkom u kobnom trenutku. Ona se trenutno uspešno oporavlja.

Porodica se već obratila sudu, a istraga će utvrditi ko je kriv za užasnu smrt mlade žene.

(Izvor: novosti.rs)

Share this article