Ostavila muža i devetoro dece pa pobegla ljubavniku u Afriku!

Britanka Heidi (44) svog je novog, 14 godina mlađeg partnera upoznala preko Facebooka. Tetovirala se, sunčala u solariju, uljepšavala pa onda pobjegla od muža i djece u Gambiju...

Bili su skupa 23 godine i za to vrijeme odgajali devetero djece. Heidi (44) i Andy Hepworth (44) iz Velike Britanije živjeli su skladno sve dok se Heidi nije "navukla" na komunikaciju sa strancima preko Facebooka. Upoznala je 14 godina mlađeg Mamadoua Jallowa iz Gambije zbog kojeg je ubrzo napustila supruga i djecu.

- Isprao joj je mozak, kao da su joj izvanzemaljci oteli tijelo. Ona je bila brižna majka i divna supruga, promijenila se preko noći, rekao je razočarani Andy. 

 

Heidi se tetovirala, redovito je odlazila u solarije, otišla je i na razna uljepšavanja, a onda, prošli mjesec, odletjela u Gambiju. Bio je to njen prvi put izvan Velike Britanije. 

Odbjegla supruga kaže kako mlađahni Mamadou s njom nije zbog britanske putovnice:

- On je divan čovjek, nije to samo afera ili fascinacija...Moj i Andyjev brak bio je u krizi, imali smo probleme. Zar žena ne može započeti novu vezu?, pita se Heidi koja na optužbe da je ostavila djecu odgovara da nije jer se svaki dan viđaju preko interneta.

Andy kaže kako je u ožujku primijetio da su njegovu suprugu na Facebook počeli dodavati muškarci iz Afrike i Azije: 

- Stalno je izlazila van s prijateljicama i bila na mobitelu. Mi se znamo još od 1990., ali ovo što mi je napravila nikad joj neću moći oprostiti, ističe.

Par je, inače, imao šestero zajedničke djece, a Heidi je iz prošlog braka imala još troje. U braku su bili pet godina, a vjenčali su se nakon 18 godina veze, piše Daily Mail.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article