OTKAŽITE SVE PLANOVE Ako se 23. aprila dogodi ono što najavljuju teoretičari zavere, CRNO NAM SE PIŠE

Otkažite letovanje, zaboravite na planove i pripremite se za kraj vašeg života – upozoravaju teoretičari zavere koji smatraju da će uskoro doći do smaka sveta biblijskih razmera, sa približavanje "planete smrti" Nibiru, za koju naučnici tvrde da ne postoji.

Novi datum smaka sveta zakazan je za 23. april. Prema ovoj teoriji, Mesec, Sunce i Jupiter uskladiće se u sazvežđu Device, što će inicirati početak katastrofe.

 

Videćemo ustanak Antihrista, početak Trećeg svetskog rata i sedam godina nesreće, a planeta Nibiru, čije postojanje još nije dokazano, pojaviće se na našem nebu, tvrde ovi teoretičari.

Američka svemirska agencija NASA napominje da Nibiru ne postoji, a poznato je da su se u prošlosti datumi apokalipse vezani za ovu planetu pokazali netačnima, ukazuje "Metro".

Dejvid Mid, koji je i ranije predviđao kraj sveta, rekao je da će početkom aprila 2018. nestati Crkva.

- To će biti praćeno brzim uzdizanjem Antihrista, pojavom Planete X (Nibiru) i izbijanjem Trećeg svetskog rata. Uslediće 7 godina nesreće. To je van svake sumnje – istakao je Mid.

Nibiru je prethodno trebalo da "pogodi" našu planetu u decembru 2015, te aprilu i decembru 2016. Pre toga se pričalo da će pojava Planete X koincidirati sa majanskom apokalipsom, a još pre toga se tvrdilo da će kraj sveta vezan za Nibiru biti 2003.

(Izvor: blic.rs)

Share this article