OVA PRIČA ULEPŠAĆE VAM DAN: Beskućnik pronašao 10.000 dolara, pa ih vratio vlasnici milionerki (VIDEO)

Vidno zaprepašćen Alvarez rekao je da ga je Hoskina dobrota inspirisala da se fokusira na stvaranju bolje budućnosti za sebe i svoju devojku.

Elmer Alvarez, beskućnik iz Nju Hevena, pronašao je ček od 10.000 dolara na ulici. Iako nije imao ništa, odlučio je da novac vrati pravom vlasniku.

Kako se ispostavilo, ček je pripadao Roberti Hoski, američkoj milionerki iz Nju Hevena. Oduševljena delom Alvareza želela je da učini nešto posebno za njega.

 

Prenoseći uživo na Fejsbuku, Hoski mu je uručila nekoliko poklona koje nikada neće zaboraviti. U snimku, bogatašica je na početku objasnila da Alvarez nema pojma šta će da mu se dogodi.

Najpre je pozvala beskućnika u kuću i pohvalila njegovo dobro delo.

- Nisi znao ko je iza tog čeka. Nisi svestan kakvo srce imaš - rekla je.

Najpre mu je uručila sertifikat, a onda mu je rekla da mu poklanja punu školsku stipendiju Outrič škole za nekretnine u kojoj je ona predsednik.

Takođe mu je obezbedila i časove englskog jezika, kao i svako savetovanje o karijeri koje želi. Takođe mu je organizovala i intervju za posao dok ne završi svoje časove za nekretnine, piše "Spotlajtstoris".

Vidno zaprepašćen Alvarez rekao je da ga je Hoskina dobrota inspirisala da se fokusira na stvaranju bolje budućnosti za sebe i svoju devojku.

- Razmišljao sam samo kako se ta osoba koja je izgubila ček oseća - rekao je Alvarez.

- Bilo je trenutaka u mom životu kada nisam mogla da dam ništa, a sada kada mogu da pružim osećaj je tako prijatan - rekla je Hoski.

Pogledajte video:

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article