OVOM TATI SIGURNO ZAVIDI VEĆINA OČEVA: On ima svoj fudbalski tim i poneku rezervu, ali ipak želi ĆERKU! (FOTO)

Do sada je zaljubljenik u fudbal, ponosni tata, krstio svih 13 sinova po poznatim fudbalerima - i sva imena počinju na slovo R.

Par koji pokušava već skoro 20 godina da dobije devojčicu zarekao se da će nastaviti da pravi decu, dok ne uspe – uprkos činjenici da do sada imaju 13 sinova. Najmlađi član ove porodice ima samo jedan mesec, a najstariji sin već 18 godina. Mama i tata, Jusikleide Silva i Irineu Kruz, kažu da neće odustati dok ne dobiju ćerku.

Tokom prve trudnoće složili su se da će tata dati imena dečacima, a mama devojčicama. Do sada je zaljubljenik u fudbal, Irineu krstio svih 13 sinova po poznatim fudbalerima – i sva imena počinju na slovo R. Porodica, koja živi u mestu Kosei ao de Koit u Brazilu, nadala se da će im se sreća promeniti kod 13-tog deteta, ali je babica opet najavila dolazak dečaka na svet.

Poljoprivrednik Irineu Kruz, kaže:

– Čini mi se da svi dobri fudbaleri imaju ime na slovo R, pa kako se sve više dečaka rađalo odlučio sam da slavim južno-američki fudbal dajući imena sinovima po fudbalerima koje volim – objašnjava tata-kum.

Najnoviji dodatak porodici kršten je i dobio ime Ronaldo, po bivšoj brazilskoj zvezdi.

Mali Ronaldo pridružio se Robsonu (18), Reinanu (17), Rauanu (15), Rubensu (14), Rivaldu (13), Ruanu (12), Ramonu (10), Rinkonu (9), Rikelmeu (7), Ramiresu (5), Railsonu (3) i Rafaelu (2).

Stručnjaci za statistiku smatraju da su šanse da se rodi 13 dečaka u nizu jedan prema 8.000.

 

(Izvor: Telegraf.rs / rtlec.co.uk)

Share this article