PUTNIK KROZ VREME TVRDI DA DOLAZI IZ BUDUĆNOSTI: Ispričao šta će se dogoditi u 2019. Pokazao listu događaja za svaki mesec! (VIDEO)

Muškarac koji tvrdi da je stigao iz 2030. godine na Jutjubu objavljuje video-snimke u kojima priča o tome šta će se događati u budućnosti, a sada je u još jednom bizarnom nastupu objavio listu važnih datuma i događaja koji će nas, kako kaže zadesiti.

Noa, kako mu je nadimak, tvrdi da je "zapeo" u 2018. godini, a objavio je datume i listu događaja iz 2019. koji će "potvrditi njegove navode o putovanju kroz vreme".

"Ovde sam da vam pričam o budućnosti jer dosta stvari dolazi - vanzemaljci, globalno zagrevanje i rat".

Januar 2019. godine počeće, kako tvrdi, sa povećanim brojem prijava ljudi koji će tvrditi da su videli vanzemaljce i NLO.

 

"Vanzemaljci će doći 2028. godine, a u toj godini će putovanje kroz vreme biti i javno otkriveno", kaže Noa.

"Vanzemaljci će u budućnosti biti sve prisutniji, a nekoliko njihovih letelica srušiće se širom sveta. Važno je reći da ćemo s njima biti u dobrim odnosima. A, vanzemaljci su nešto što ne mogu dovoljno opisati svojim rečima."

Noa kaže da će biti primetan porast veštačke inteligencije, pametnih čipova koji će se ugrađivati u mozak, ali i globalni konflikt sa Severnom Korejom. Sve je zapisano na tim famoznim papirićima, a prvi kaže:

Januar 2019: Porast prijava o NLO

Februar: Najveća i najduža snežna oluja pogodiće zapad SAD

April: Prvo komercijalno robotsko oko biće predstavljeno javnosti i slepi će progledati

Jun: Implantirani čip dozvoliće paralizovanim ljudima da opet prohodaju

Januar 2020: Kontroverze nakon izlaska Android mašine A1, veliki protesti protiv nove tehnologije

3. novembar: Donald Tramp ponovo izabran za predsednika SAD

(Izvor: kurir.rs / Radio Sarajevo)

Share this article