REKLI SU MU DA ĆE UMRETI OD TUMORA: Svakog dana išao je u šetnju i radio nešto čudesno! 3 godine kasnije saznao je da je ozdravio! (VIDEO)

Doktori su porodici Grega Tomasa rekli da počnu da se spremaju za njegovu sahranu jer tumor duboko zahvatio njegov vrat i glavu

Posle tih vesti, Greg je dao otkaz i vreme je provodio u šetnji sa svojim psom Maksom.Tokom jedne šetnje, naišao je na napuštenu crkvu. Nalzila se na zapuštenom polju u Montgomeriju u Minesoti.

PROČITAJTE JOŠ Priča o deda Stanku ražalostila Srbiju: "Postoje gresi...koje ni Bog ne oprašta"

Počeo je da se moli. Ubrzo ga je obuzela ideja da obnovi ovu oronulu zgradu, a uskoro je dobio i dozvolu za to.

 

Crkvi je počeo da se vraća stari sjaj, a svakog dana se Greg molio za čudo.Tri godine kasnije, njegov rak je bio u remisiji.

Greg to smatra čudom i darom od Boga. Razmišljao je kako bi mu rad, neko delo za Boga, vratio izgubljeni mir. To je bila jedina njegova molitva. Delo.

PROČITAJTE JOŠ Jutjuberka i njen suprug usvojili dečaka sa autizmom, pa ga "vratili": "Nismo znali da ima posebne potrebe..." (VIDEO)

Iako je bio na izmaku snaga od tumora i hemoterapija, odlučio se za ovaj poduhvat.Kad je završio sređivanjem spoljnjeg dela kapele, otkrio je da se rak povlači."To je Isus, to je Njegov način da mi se zahvali", rekao je Greg čija je priča nekoliko puta obišla svet.

Share this article