Svi su je smatrali za povučenu studentkinju sa sela: Satima se zadržala u kupatilu studentskog doma, a onda su joj u RANCU pronašli MONSTRUOZNU STVAR

Prijatelji i poznanici opisali su je policiji kao tihu, povučenu devojku sa sela. Ni sanjali nisu da je sposobna za takvu monstruoznost.

Lindzi Džonson (20), studentkinji iz Ilinoisa ovih dana biće izrečena presuda na koju se čeka mesecima. Sve je počelo pre nekoliko meseci, kada su u studentskom domu prijavili da je Lindzi u kupatilu satima.

 

 

Policija je došla na lice mesta i razgovarali su sa devojkom koja im je objasnila da ima stomačni virus i da je sve u redu. A onda, par sati kasnije, posle nje je u kupatilo ušao drugi student i zatekao jeziv prizor zbog koga se policija vratila na lice mesta. Lokva krvi koju je zatekao ukazivala je na to da se Lindzi u tom kupatilu porodila, a potom dete ubila.

Nacija je šokirana monstruoznim zločinom

NACIJA JE ŠOKIRANA MONSTRUOZNIM ZLOČINOMFOTO: TWITTER

Policija je telo nesrećne bebe našla sakriveno u njenom rancu, a Lindzi je u razgovoru sa policajcima priznala da je dete bilo živo po rođenju. I dalje se ne zna da li je dete u ugušila namerno ili slučajno, želeći da ga utiša, kažu iz policije.

Lindzi trenutno čeka na presudu zbog čedomorstva, a preti joj zatvorska kazna od 75 godina.

 

(Izvor: zena.blic.rs / insideedition.com)

Share this article