TEORIJA ZAVERE: Kako je Felix Baumgartner prevario celi svet lažnim skokom sa ruba svemira! (VIDEO)

NASA vas je ponovo prevarila svemirskim lažima, a najnovija je lažni skok sa ruba svemira Felix Baumgartnera, a evo i dokaza…

Felix Baumgartner skočio je povijesni skok s visine od čak 39 kilometara. Bio je to skok ‘s ruba svemira’, no da li je to bila istina?

Felix Baumgartner je, osim što je srušio rekord u skoku s najveće visine, postao prvi čovjek koji je slobodnom padu probio zvučni zid, objavila je njegova misija R.B. Stratos.

 

Baumgartner je zvučni zid probio nakon nekoliko desetaka sekundi nakon što se otisnuo prema Zemlji s visine od 39 kilometara. Postigao najveću brzinu od preko 1100 kilometara na sat (neslužbeno 1137 km/h), rekla je Sarah Anderson, glasnogovornica misije R.B. Stratos.

Nakon skoka iz stratosfere, Baumgartner je odgovarao na pitanja novinara. Ispričao je kako je prije skoka prestao razmišljati o rušenju rekorda, te se samo živ želio spustiti na zemlju.

‘Znam da ovo gleda cijeli svijet, ali volio bih da mogu vidjeti ovo što ja vidim’, ispričao je Baumgartner o mislima koje su mu prolazile kroz glavu.

‘Pripremao sam se za ovo sedam godina’, rekao je on.

Analiza snimke prikazuje umjetno osvjetljenje, do čudnih padajućih predmeta na snimci, pa sve do toga da se kapsula uopće ne okreće kada se Baumgartner namješta za skok. Ona stoji fiksno pričvršćena za nešto…itd.

Pogledajte analizu skoka:

 

(Izvor: NoviSvjetskiPoredak.com)

Share this article