Trudnica otišla u šetnju kroz šumu gde je rastrgao ČOPOR PASA! Mužu pre smrti poslala poruku koja LEDI KRV

Trudnicu, koja je šetala šumom u Francuskoj, nasmrt su izujedali psi.

Elisu Pilarski (29), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, suprug je našao mrtvu i oblivenu krvlju u subotu posle podne u šumi Rec, 88 kilometara severno od Pariza.

 

Kako prenose mediji, Pilarski je šetala psa Kertisa kada je napadnuta. Obdukcijom je utvrđeno da je iskrvarila između 13 i 13.30 h pošto je izujedana po rukama, nogama i glavi.

Šuma Rec je udaljena oko 90 kilometara od Pariza

 *Šuma Rec je udaljena oko 90 kilometara od Pariza / FOTO: FACEBOOK / FACEBOOK

Policija je uzela uzorke DNK grupe lovačkih pasa, koji su se u to vreme nalazili u šumi, kako bi ispitala da li su je oni napali.

Kako se saznaje, ona je delimično izujedana i nakon što je već bila mrtva.

 

Uzorci DNK uzeti su i od žrtvinih pasa, uključujući i ljubimca koga je toga dana izvela u šetnju. Rezultati analize za sada nisu poznati.

Elisa Pilarski je bila u šestom mesecu trudnoće

 *Elisa Pilarski je bila u šestom mesecu trudnoće / FOTO: FACEBOOK / FACEBOOK

Žena je pozvala supruga Elila dok je bila u šetnji i rekla da se plaši da će je napasti čopor pasa, prenela je TVA Nuvel. On je odmah nakon razgovora krenuo sa pariskog aerodroma, gde radi, a na lice mesta je stigao 45 minuta kasnije i zatekao unakaženo suprugino telo.

Kako se navodi, on je pratio zavijanje psa Kertisa, koji je preživeo napad, i tako našao ženu. Policija ne isključuje mogućnost da su je napali psi lutalice, ili možda čak i njen pas.

(Izvor: blic.rs)

Share this article