Ubili sina (8) zato što su mislili da je gej: Zlostavljali dete mesecima (FOTO)

Majka i očuh su zlostavljali dete do smrti. Mesecima su ga tukli, terali ga da jede izmet, pržili mu kožu...

Dečaka Gabrijela Fernandeza (8) ubili su majka Perl Fernandez (31) i njen dečko Isauro Agvajer (35) jer su smatrali da je homoseksualac. Jeziv zločin dogodio se 22. maja 2013. godine

Gabrijela su majka i njen dečko mučili do smrti, a na nogama i stomaku imao je povrede od udaraca, slomljenu lobanju, nedostajala su mu dva zuba i po telu je imao opekotine.

 

Takođe, još tri rebra su mu bila polomljena, izjavila je medicinska sestra Alison Segal na suđenju prošlog petka.

- Bilo je otvorenih rana. Deformacija. Tragova na nogama. Na vratu je nedostajala koža. Imao je povrede od glave do pete - prisetila se u suzama medicinska sestra.

Gabrijel je preminuo, kasnije je utvrđeno, nakon što su ga monstrumi osam meseci tukli i nanosili teške povrede u njihovom domu u Los Anđelesu.

Rekli su tada da je Gabrijel pao pod tušem, ali znala je da to nije istina. Njegovo je stanje bilo toliko kritično, prisetila se Alison, da nije znala šta uopšte sme da dotakne.

Gabrijelovi brat i sestra: 'Mislili su da je gej pa su tako postupali'

Gabrijelov brat Ezekijel (16) i sestra Virdžinija (14) na sudu su prošle nedelje izneli šokantno svedočenje. Kazali su da su ga majka i njen dečko tako tukli i postupali prema njemu jer su mislili da je homoseksualac. Gasili su cigarete o njegovu kožu, tukli ga palicama, čak su i pucali na njega.

 

Gorko su plakali dok su na sudu opisivali šta su radili njihovom mlađem bratu. Agvajer je priznao da su mučili dečaka, ali odbacuje optužbe za ubistvo, jer, tvrdi, smrt nije bila planirana.

U školu su ga slali u odeći za devojčice

Gabrijelov brat kazao je kako su ga i zadirkivali te često oblačili u žensku odeću kada je kretao u školu. On bi mu u torbi poneo drugu odeću i u školi bi ga presvukao.

Kada je majka to saznala, istukla je i njega. Jednom su Gabrijela, kaže, terali da se prejeda spanaćem, a kad je povratio, naterali su ga da pojede i to što je povratio. Terali su ga i da jede hranu za mačke te ono što iza mačke ostane, pričao je Gabrijelov brat.

"Te noći mamin dečko ga je udarao šakom u glavu"

Porodica je bila prijavljivana više puta. Kada bi dolazila socijalna služba, Gabrijela bi zaključali u kabinu, koju su oni zvali 'kutijom', te bi ga vezali lisicama, sve kako niko ne bi saznao za njegovo stanje. Čak mu je, Agvajer nekad stavljao čarapu u usta kako bi ga ućutkao.

Uplakana 14-godišnja sestra preminulog dečaka na sudu je ispričala i sve o noći u kojoj je Gabrijel umro. Gledala je, kaže, kako ga Agvajer udara više puta šakom u glavu. Kada je pao na pod nakon zadnjeg udarca, majka i Agvajer su videli da nije dobro i uspaničili su se. Stavili su ga zatim pod tuš i prskali ga ne bi li se osvestio, ali bezuspešno. Nakon toga su nazvali Hitnu.

Kada su ga videli, lekari i medicinski tehničari nisu mogli da veruju da je neko mogao tako da povređuje osmogodišnje dete. Suđenje paru čiji je zločin 2013. potresao Ameriku nastaviće se svedočenjem majke dečaka.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article