Komentar

Kon naglašava da je dovoljno jedno slavlje ili bilo kakvo okupljanje na kojem dođe do ozbiljnijeg prenosa virusa da izazove neočekivan skok broja zaraženih.

Verovali ili ne doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito bio je počasni kanonik poglavara Rimokatoličke crkve - Pape, a sahranjen je kao pripadnik tajnog vatikanskog reda piligrinskih fratara, poklonika Svete Gospe Fatimske.

Sigurno ste se bar jedanput, dok ste šetali prelepom novosadskom tvrđavom, zapitali otkud toliko mačaka na Petrovaradinu? Dok dremaju na suncu ili iz prikrajka motre na posetioce, deluju kao čuvari bedema i burne istorije.

Ko su pravi inspiratori sloma kraljevine Jugoslavije? Da li bi da nije ubijen kralj Aleksandar vodio drugačiju unutrašnju i spoljnu politiku od kneza Pavla? Gde bi Srbija danas bila da nije bilo 27. marta? O tome govori Vuk Drašković.

Bilo da je ne podnosite ili jedva čekate njen novi tekst, Vedrana Rudan uvek digne prašinu. U njenom tekstu s naslovom "Rano ste se sjetili" pronašli su se mnogi. Verujemo da im nije lako. Nije ni nama dok ovo čitamo.

Page 1 of 82