Važno je imati normalnu nastavu što duže, istakla je premijerka. Prosvetni radnici će sutra zavrnuti rukave, dok će vakcine već danas početi da primaju pripadnici MUP, Vojske Srbije i predstavnici medija

Voditelj Darko Mitrović koji vodi emisiju "Mentalno razgibavanje" jutros je u programu uživo izrekao jezivu i skandaloznu rečenicu.

U Srbiji će od danas, kako je najavila premijerka Ana Brnabić, početi masovna imunizacija stanovništva protiv korona virusa.

Mlada glumica Milena Radulović priznala je javno da ju je silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je nakon toga uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka.

Pošto je danas u Srbiju stiglo milion vakcina protiv Covida 19 kineskog proizvođa „Sinofarm“ građani će već od sledeće nedelje moći da biraju između tri različite vrste cepiva.

Kako prognozira Republički hidrometeorološki zavod do ponedeljka će se zadržati umereno do potpuno oblačno i hladno, u nedelju sa snegom, a početkom sledeće sedmice uglavnom suvo. Ujutro umeren i jak mraz, a dnevna temperatura ispod nule.

Page 1 of 817