U fokusu

Teška priča o čoveku kojem su 2015. godine oduzete kćerke u Kragujevcu

Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić oglasio se povodom privođenja poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića zbog silovanja.

Osobe koje su se oporavile od kovida-19 najverovatnije imaju imunitet koji traje najmanje pet meseci, ali postoje i dokazi da osobe sa antitelima takođe mogu da nose i šire virus, pokazali su rezultati istraživanja u Velikoj Britaniji.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović kaže da još nije doneto bilo kakvo konačno rešenje o eventualnom vraćanju obaveze služenja vojnog roka u Srbiji, a da će se u donošenju odluke voditi isključivo računa o tome da li bi to bilo korisno za Srbiju, njene građane i vojsku.

Bivša državna sekretarska SAD Madlen Olbrajt od prodaje "Telekoma Kosova" zaradila 20 miliona evra.

Četiri meseca nakon što je država krenula u "borbu" sa 100.000 frilensera u Srbiji, ne stišava se priča oko namere Poreske uprave da im retroaktivno naplati porez, i malih "privrednika" s druge strane, koji traže da se naplata na planirani način obustavi.

Sigurno ste se nekad pitali gde žive najpametniji Srbi. Objašnjenje fenomena inteligencije zahteva puno prostora. Postoje psihometrijske metode za određivanje količnika, kao i razni kriterijumi koji se uzimaju u obzir kada se vrši merenje.

Page 1 of 596